Werkvormen

Open trainingen
De training Effectief communiceren met kinderen wordt gehouden op verschillende tijdstippen in het jaar. Een rijke ervaring om contact te maken met andere ouders en ervaringen uit te wisselen over verschillende opvoedsituaties.

Terugkom avonden
Na de training Effectief communiceren met kinderen wordt een terugkom avond georganiseerd. Hierin worden onderwerpen behandeld uit de training. De kennis wordt opgefrist, vaardigheden aangescherpt en er is volop ruimte voor vragen.

Training op locatie
De training Effectief communiceren met kinderen wordt gehouden op een onderling te bepalen plaats (bijvoorbeeld bij een ouder thuis) in een door hem/haar samengesteld gezelschap . Deze werkvorm is geschikt voor mensen die niet willen wachten op een datum voor een groep of mensen die het werken in een vertrouwd gezelschap prettig vinden.

Workshops
Op aanvraag kunnen de verschillende onderwerpen uit de training Effectief communiceren met kinderen in workshops behandeld worden.

Individuele trainingen
De training wordt aan één of allebei de ouders op eigen locatie gegeven. Deze werkvorm is geschikt voor mensen die niet willen wachten op een datum voor een groep of mensen die de individuele benadering prettig vinden.